Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λύσεις ασφάλειας για τον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο. 

Κ. Καραμανλή 11, 62125.
Τ: 2321047246, 6972726051
info@north-hellas-security.gr

  Συχνές ερωτήσεις

  Δείτε συχνές ερωτήσεις που αφορούν τις υπηρεσίες ασφάλειας.

  Τι είναι το σύστημα συναγερμού;

  Ένας συναγερμός είναι ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει την εισβολή, όπως μη εξουσιοδοτημένη είσοδο, σε ένα κτίριο ή σε άλλους χώρους όπως ένα σπίτι κλπ. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού προστατεύει και εξασφαλίζει πως αν κάποιος εισέλθει παράνομα στο χώρο σας θα ειδοποιήσει με τον κατάλληλο τρόπο.

  Τι είναι οι κάμερες ασφαλείας;

  Τα συστήματα παρακολούθησης, καταγραφής και απομακρυσμένης μετάδοσης αποτελούν έναν από τους τρόπους επιτήρησης χώρων μέσω ενός κυκλώματος τηλεόρασης CCTV, η χρήση των οποίων είναι συνεχώς αυξανόμενη. Η βιντεοεπιτήρηση αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και αποτελεσματικά μέτρα πρόληψης. Οι κάμερες ασφαλείας είναι ο βασικός αποτρεπτικός παράγοντας κατά των διαρρήξεων, καθώς μετά από έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν εισβάλει σε σπίτια με κάμερες.

  Τι ελέγχουν οι φύλακες στην προληπτική περιπολία;

  Παρατηρούν τον περιβάλλοντα χώρο, (μπαλκόνια, εισόδους, αυλές κ.α.), ύποπτες κινήσεις ατόμων ή οχημάτων, καθώς και πιθανές παραβιάσεις. Επιπλέον ελέγχουν τυχόν ζημιές από καιρικά φαινόμενα, ατυχήματα, δολιοφθορές, βανδαλισμούς και ενημερώνουν τους αρμοδίους. Γενικά επεμβαίνουν και ελέγχουν καθετί ασυνήθιστο, γι’αυτό φροντίζουμε να υπάρχει σταθερή ομάδα επιτήρησης, ανά περιοχή.

  Τι είναι η στατική φύλαξη;

  Πρόκειται για τη μέγιστη μορφή ασφάλειας του χώρου σας, καθώς εκπαιδευμένοι φύλακες αναλαμβάνουν την προστασία, τον έλεγχο πρόσβασης, την επίβλεψη των συστημάτων ασφαλείας, παρέχουν βοήθεια και αντιδρούν άμεσα σε περίπτωση κινδύνου.

  Ποιές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η στατική φύλαξη;

  Ανάλογα τις ιδιαιτερότητες κάθε ανάγκης, παρέχονται: φυσική φύλαξη οικιών, επιτήρηση επαγγελματικών εγκαταστάσεων, κάθε είδους συνοδεία V.I.P. και φυσική φύλαξη εκδηλώσεων.

  Τι είναι η υπηρεσία οπτικής επιβέβαιωσης;

  Όταν υπάρξει παραβίαση, συνεπώς συναγερμός στο χώρο, οι χειριστές μέσω της υπηρεσίας Video Verification, έχουν απομακρυσμένη οπτική επαφή με το χώρο, παράλληλα με το σήμα συναγερμού. Oι χειριστές παρακολουθούν το συμβάν τη στιγμή που γίνεται επιτυγχάνοντας: Επαλήθευση συναγερμού. Έγκυρη άμεση και επιβεβαιωμένη αξιολόγηση. Tαχύτερη ανταπόκριση της αστυνομίας και των ιδιοκτητών. Οι χειριστές βλέπουν ζωντανά την εικόνα και τους δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσουν άμεσα το περιστατικό και να πράξουν αναλόγως. Είναι με άλλα λόγια σε θέση να γνωρίζουν αν οι παραβιάσεις είναι ψευδείς π.χ. λόγω κακής χρήσης, καιρικών συνθηκών, τεχνικής βλάβης κ.α. ή αν πρόκειται για αληθινή απειλή, ένοπλη ληστεία, βανδαλισμό καθώς και τον ακριβή αριθμό δραστών, το σημείο εισόδου και τις κινήσεις τους!

  Υπηρεσίες security συναγερμοί Σέρρες - North Hellas