NORTH HELLAS SECURITY

Κέντρο Λήψης Σημάτων 24/7

Η North Hellas Security λαμβάνει ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης, από το σύστημα συναγερμού του ασφαλιζόμενου χώρου, που αξιοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό στο τομέα της ασφάλειας.

Η North Hellas Security διατηρεί σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία ένα 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ.) πανελλαδικής κάλυψης, το οποίο διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό ανταποκρίνονται με επιτυχία στην αποστολή της επιτήρησης των χιλιάδων συνδεδεμένων συστημάτων πανελλαδικά και του συντονισμού όλων των προβλεπόμενων ενεργειών σε 24ωρη βάση.

Σε κάθε περίπτωση ανάγκης το έμπειρο προσωπικό του Κέντρου Λήψης Σημάτων προβαίνει στην ειδοποίηση των Αρμόδιων Αρχών και παράλληλα παρέχει, όπου προβλέπεται, τις πρώτες συμβουλές-οδηγίες για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε κινδύνου.

24ωρη παρακολούθηση security Σέρρες

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Σήμα διάρρηξης

Σε περίπτωση λήψης σήματος παραβίασης ειδοποιείται άμεσα το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ταυτόχρονα, προχωρούμε στην ενημέρωση των ιδιοκτητών και υπευθύνων για την περιγραφή της ζώνης παραβίασης. Επικουρικά, όπου έχει επιλεγεί η υπηρεσία άμεσης επέμβασης, στέλνεται υπηρεσιακό όχημα της εταιρείας μας για αυτοψία του χώρου.

Στην περίπτωση αυτή, ο συναγερμός στον προστατευόμενο χώρο είναι σιωπηλός (δίνεται σε επείγουσα ανάγκη προσωπικής απειλής, με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν) και το σήμα που λαμβάνει η North Hellas Security αξιοποιείται ως ανωτέρω, ενημερώνοντας την Άμεσο Δράση για το υπερ-επείγον του περιστατικού.

Και σε αυτή την περίπτωση, το σήμα δίνεται με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν, (το οποίο μπορεί να είναι και ασύρματο) και ειδοποιούνται αμέσως όλα τα τηλέφωνα ανάγκης, που εγγράφως έχουν γνωστοποιηθεί από τον συνδρομητή (προσωπικός γιατρός, ασφαλιστική εταιρεία, συγγενικά πρόσωπα κ.λπ.), ενημερώνοντας για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του περιστατικού.

Ενημερώνεται ο συνδρομητής 15 λεπτά μετά την λήψη του σήματος. (Το σύστημα συναγερμού έχει ορισμένη αυτονομία λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα).

NORTH HELLAS SECURITY

Σας ενδιαφέρει η ασφάλεια σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπος μας θα σας ενημερώσει για τις λύσεις που προσφέρουμε στο πρόβλημα της ασφάλειας

    NORTH HELLAS SECURITY

    Υπηρεσίες Ασφάλειας

    Πιστοποιημένες υπηρεσίες security Σέρρες Noth Hellas

    Οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες κατά ISO σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO9001:2015, EN ISO14001:2015 και EN ISO45001:2018